open-navfaktor-logo
search
Javni prijevoz
Inspektori na Latinskoj ćupriji, Centrotrans ipak neće voziti do Jarčedola?
Nekoliko građana koje smo zatekli na Latinskoj ćupriji nadali su se da će konačno stići do Jarčedola javnim gradskim prijevozom i bili su razočarani kada su vidjeli  da inspekcija ne dozvoljava Centrotransu da vozi na ovoj liniji
05.11.2018. u 10:24
get url
text

Kantonalni inspektori na polaznoj stanici na Latinskoj ćupriji u Sarajevu zaustavili su kombije Centrotransa koji su imali namjeru da prevoze putnike na Jarčedole.

Inspektori su nam kazali da su oni samo napravili zapisnik i uzeli podatke od vozača Centrotransa, te da su time svoj posao završili, a dobili su naredbu od Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo da onemoguće vožnju kombiju Centrotransa, jer je ona nezakonita.

Vozači Centrotransa rekli su za Faktor da su potpisali zapisnik koji su napravili inspektori i oni u ovom trenutku ne znaju šta da čine, te očekuju da im ovaj problem riješi uprava Centrotransa.

Nekoliko građana koje smo zatekli na Latinskoj ćupriji nadali su se da će konačno stići do Jarčedola javnim gradskim prijevozom i bili su razočarani kada su vidjeli  da inspekcija ne dozvoljava Centrotransu da vozi na ovoj liniji.

Građani kažu da im nije važno kome će i koliko će plaćati, samo im je važno da imaju redovan prijevoz do posla i natrag do kuće.

{$galerijaFotografija}

Inspekcija Centrotrans 05.11.2018.
1 od 7
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.