open-navfaktor-logo
search
Nesreća na M-17
Isprobavali auto, pa zamalo "raznijeli" benzinsku pumpu
Nesreća se dogodila oko 4 sata, kada je automobil u kojem su se nalazili mladići, pri velikoj brzini "proletio" na benzinsku pumpu Petrić
13.12.2019. u 15:44
get url
text

Na magistralnom putu M-17 u Doboju rano jutros dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nesreća u kojoj su lakše povrijeđena trojica mladića. 

Nesreća se dogodila oko 4 sata, kada je automobil u kojem su se nalazili mladići, pri velikoj brzini "proletio" na benzinsku pumpu Petrić, rušeći sve pred sobom.

Kako nezvanično saznajemo, udesu je prethodila "proba" automobila koji je bio predmet kupoprodaje. 

- Na tom dijelu ceste u to vrijeme nema puno vozila, pa su se odlučili da tu isprobaju vozilo. U jednom trenutku je mladić koji je upravljao automobilom izgubio kontrolu nad njim i "proletio" na pumpu. Na tom dijelu imaju tri pumpe, on je "pogodio" srednju - kazao nam je izvor dobro upućen u slučaj.

Na vozilu, kao i na  objektu pumpe, pričinjena je veća materijalna šteta,  a prava je sreća da se sve završilo bez većih posljedica po aktere događaja. 

U Policijskoj upravi Doboj nam je potvrđeno da je na ovom dijelu M-17 registrovana saobraćajna nesreća sa većom materijalnom štetom i bez teže povrijeđenih osoba. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.