open-navfaktor-logo
search
Incident u Doboju
Kinez pretukao dječaka koji se vraćao iz škole
Radnik za kojeg otac pretpostavlja da je vlasnik kineske prodavnice, ščepao je dječaka za ramena, razbio od asfalt, a zatim ga podigao i njegovom glavom tri puta udario od metalna vrata
11.09.2018. u 10:59
get url
text
Dječak pretučen dok se vraćao iz škole
get url
text

Dvanaestogodišnji dječak iz Doboja zadobio je teške povrede nakon što ga je sinoć dok se vraćao iz škole pretukao radnik jedne kineske radnje u blizini škole u ulici Kralja Aleksandra u Doboju.

Potvrdio je ovo za Nezavisne Dragan Prodić, otac pretučenog dječaka, koji kaže da je, dok mu se sin vraćao iz škole iz kineske radnje istrčao radnik za kojeg pretpostavlja da je vlasnik, ščepao ga za ramena, razbio od asfalt, a zatim ga podigao i njegovom glavom tri puta udario od metalna vrata.

- Njih četvorica su se vraćala iz škole kada je pretučen, nije ni bježao jer nije znao šta ga je snašlo. Moj sin ima povrede, hematome, ogrebotine i langetu na desnoj ruci. Ostavljen je u bolnici na posmatranju zbog neuroloških problema jer mu se vid dupla i sumnjaju na unutrašnje povrede glave - kaže Prodić za "Nezavisne".

Ističe da je slučaj odmah prijavio policiji jer kao roditelj mora reagovati kako bi se kaznio brutalan napad na dijete, jer niko ne smije da ga pretuče bez obzira na to šta bi mogao biti razlog.

Dodaje da je navodno muškarac bio isprovociran pitanjima i dobacivanjem djece, ali ističe da niko nema pravo tako krvnički pretući dijete od 12 godina.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.