open-navfaktor-logo
search
Cyber sigurnost
Kompanija Ingram Mikro postaje distributer Kaspersky Lab proizvoda
Kompanija Ingram Micro je dio Ingram Micro grupacije – najvećeg svjetskog distributera u oblasti  IT opreme, koja  ima  kancelarije u  45 zemalja i 154 distributivnih centara širom svijeta
04.09.2018. u 21:23
get url
text
Kaspersky Lab

Kompanija Kaspersky Lab, lider u oblasti cyber sigurnosti, danas je objavila da će Ingram Mikro, vodeća globalna kompanija u oblasti distribucije i implementacije savremenih IT rješenja, uz postojeće distributere, ubuduće biti zadužena za distribuciju proizvoda kompanije Kaspersky Lab na teritoriji Jugoistočne Evrope (tržišta Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova i Makedonije).

Ugovor podrazumijeva distribuciju cjelokupne palete proizvoda Kaspersky Lab: od proizvoda namjenjenih privatnim korisnicima preko detekcionih tehnologija najnovije generacije poput usluga za informisanje o bezbjednosti (Security Intelligence Services), integrisane Kaspersky platforme za bezbjednost endpoint uređaja (Kaspersky Endpoint Security Platform), do Kaspersky rješenja za upravljanje prijetnjama i odbranom (Kaspersky Threat Management and Defense) – napredne platforme za cyber bezbjednost koja štiti kompanije od kompleksnih prijetnji.

Kompanija Ingram Micro je dio Ingram Micro grupacije – najvećeg svjetskog distributera u oblasti  IT opreme, koja  ima  kancelarije u  45 zemalja i 154 distributivnih centara širom svijeta. Zahvaljujući  globalnoj infrastrukturi i fokusu na  Cloud tehnologije, logistiku  i napredna tehnološka  rješenja, Ingram Micro partnerima obezbjeđuje odgovarajuće  alate i podršku kako bi mogli da iskoriste sav potencijal naprednih tehnologija za unapređenje svog poslovanja.

„Veoma se radujem što Kaspersky Lab započinje saradnju sa kompanijom kao što je Ingram Micro koja će se, uz postojeće distributere, ubuduće brinuti o distribuciji naših proizvoda na području jugoistočne Evrope.“ izjavio je Zoran Pušković, generalni direktor kompanije Kaspersky Lab za Istočnu Evropu i dodao: „Sigurni smo da će ovo partnerstvo doprinjeti ostvarenju vizije kompanije Kaspersky Lab o širenju svijesti o cyber bezbjednosti adekvatno i na najbolji način ispratiti jačanje našeg prisustva i razvoj poslovanja u veoma važnom regionu kao što je jugoistočna Evropa. Ovo partnerstvo vidimo i  kao doprinos nastojanjima da proizvode kompanije Kaspersky Lab učinimo dostupnijim kako pojedinačnim, tako i poslovnim korisnicima i ponudimo im adekvatnu podršku u implementaciji naših najnaprednijih rješenja.“

- Želio bih da izrazim svoje zadovoljstvo zbog saradnje koju smo potpisali sa Kaspersky Lab kompanijom. Kaspersky rješenja će se idealno uklopiti u naš portfolio rješenja za bezbjednost informacija koje nudi naša kompanija. Saradnja sa kompanijom koja je lider u razvoju cyber sigurnosti omogućiće nam da pružimo pouzdanu zaštitu informacionih sistema preduzeća na svim nivoima: od mobilnih uređaja zaposlenih do fizičke i virtualne informaciono tehnološke infrastrukture korporacija. Naši partneri, a kroz njih i svi krajni korisnici imaće priliku da koriste vrhunske sisteme koji se tiču bezbjednosti informacija i cyber sigurnosti. Iskustvo i znanje naših stručnjaka koji su realizovali veliki broj projekata na polju bezbjednosti informacija, daje dodatnu garanciju uspješnosti ulaganja u ova rješenja - izjavio je Vladimir Popović, izvršni direktor kompanije Ingram Micro SEE NON EU.

Prema dogovoru, od 21. augusta kompanija Ingram Micro postala je distributer proizvoda kompanije Kaspersky Lab na tržištima Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, i Makedonije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.