open-navfaktor-logo
search
Dan štednje
Mališani Maarif škole posjetili Ziraat Banku
Danas se obilježava Dan štednje i tim povodom Ziraat Bank je ugostila više od 60 učenika turske škole Maarif u Sarajevu
31.10.2018. u 11:21
get url
text
Ziraat banka, dan štednje
Ziraat banka, dan štednje

U povodu Svjetskog dana štednje danas je Ziraat Banka u Sarajevu upriličila druženje s učenicima Maarif škole. Tom prilikom mališanima su podijeljeni prikladni pokloni, a i saznali su nešto više od osoblja banke kako štedjeti.

{$galerijaFotografija}

- Ovdje smo danas zbog Dana štednje. Ja već odavno štedim. Imam kući svoju malu kasicu u koju kad god mogu ubacim koju markicu. Obradovala sam se poklonima koje smo dobili. Sve mi se sviđa. I balon, sveska, privjesak, slatkiši - ispričala nam je oduševljeno Ajla Kukuljac, učenica trećeg razreda Maarif škole u Sarajevu.

Sanel Mušović, direktor Kampusa Maarif škole, kazao nam je kako je direkciju Ziraat banke danas posjetilo 66 djece i da ovo bila jedinstvena prilika da djeca nauče nešto više o štednji.

Pričali smo i sa Admirom Murtezićem, direktorom marketinga i PR-om Ziraat Banke.

- U povodu Svjetskog dana štednje s nama su danas bili gosti učenici i nastavno osoblje iz turske škole Maarif. Mi smo im objasnili šta je to Dan štednje, šta je dječija štednja. Podijelili smo i neke prigodne poklone za naše mališane i nastavit ćemo i dalje kao što smo i do sada radili iz Ziraat banke, jer i naš slogan je "više od banke" - kazao nam je Murtezić.

turkish-zirat-bank-dan-stednje-djeca-31102018-MZ (7).jpg
1 od 9
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.