Utorak, 24.11.2020.

Dan štednje

Mališani Maarif škole posjetili Ziraat Banku

Sa današnje posjete mališana Ziraat banci
FOTO: Muhidin Živojević

Danas se obilježava Dan štednje i tim povodom Ziraat Bank je ugostila više od 60 učenika turske škole Maarif u Sarajevu

U povodu Svjetskog dana štednje danas je Ziraat Banka u Sarajevu upriličila druženje s učenicima Maarif škole. Tom prilikom mališanima su podijeljeni prikladni pokloni, a i saznali su nešto više od osoblja banke kako štedjeti.

- Ovdje smo danas zbog Dana štednje. Ja već odavno štedim. Imam kući svoju malu kasicu u koju kad god mogu ubacim koju markicu. Obradovala sam se poklonima koje smo dobili. Sve mi se sviđa. I balon, sveska, privjesak, slatkiši - ispričala nam je oduševljeno Ajla Kukuljac, učenica trećeg razreda Maarif škole u Sarajevu.

Sanel Mušović, direktor Kampusa Maarif škole, kazao nam je kako je direkciju Ziraat banke danas posjetilo 66 djece i da ovo bila jedinstvena prilika da djeca nauče nešto više o štednji.

Pričali smo i sa Admirom Murtezićem, direktorom marketinga i PR-om Ziraat Banke.

- U povodu Svjetskog dana štednje s nama su danas bili gosti učenici i nastavno osoblje iz turske škole Maarif. Mi smo im objasnili šta je to Dan štednje, šta je dječija štednja. Podijelili smo i neke prigodne poklone za naše mališane i nastavit ćemo i dalje kao što smo i do sada radili iz Ziraat banke, jer i naš slogan je "više od banke" - kazao nam je Murtezić.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh