open-navfaktor-logo
search
Bosanski Brod
Mladić poginuo, drugi teško povrijeđen u slijetanju "seata" s ceste
U ovom sudaru teško je povrijeđen i suvozač Života Marić, također sa područja Bosanski Brod, a čijim je automobilom uporavljao Mitrović u trenutku nesreće
22.10.2018. u 09:46
get url
text

Dvadesetjednogodišnji Mladen Mitrović  iz Bosanskog Broda poginuo je u  teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu, u ranim jutarnjim satima, na magistralnoj cesti Bosanski Brod - Derventa, u mjestu Novo Selo,.

On je navjerovatnije bio za volanom "seata" kada je izgubio kontrolu nad vozilom i sletio sa ceste. Ostao je mrtav na mjestu. 

Po dolasku policije na mjesto događaja tijelo poginulog mladića je bilo pored automobila pa se pretpostavlja da je usljed siline udara ispao iz vozila. 

U ovom sudaru teško je povrijeđen i Života Marić, također sa područja Bosanski Brod, a čijim je automobilom uporavljao Mitrović u trenutku nesreće.  Marić je bio na mjestu suvozača, kažu u dobojskoj policiji, a zadobio je teške tjelesne povrede opasne po život. 

On je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Derventa prevezen u dobojsku bolnicu, a potom u  Univerzitetsko-klinički centar u Banjoj Luci, gdje je zadržan na liječenju.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Bosanski Brod.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.