open-navfaktor-logo
search
Texas
Na plaži pronađena zakopana tijela supružnika
Iz šerifovog ureda okruga Kleberg u Texasu u petak uvečer su objavili kako se smrt 48-godišnjeg Jamesa Butlera i 46-godišnje Michelle Butler istražuje kao ubistvo
02.11.2019. u 14:19
get url
text

Inspektori američke policije objavili su da su dva tijela, koja su zakopana pronađena na plaži na jugu Texas, identifikovani kao nestali supružnici iz New Hampshirea, prenosi Anadolu Agency (AA).

Iz šerifovog ureda okruga Kleberg u Texasu u petak uvečer su objavili kako se smrt 48-godišnjeg Jamesa Butlera i 46-godišnje Michelle Butler istražuje kao ubistvo.

Dodali su da su u nedjelju locirali ostatke žene u plitkom grobu na otoku Padre, u blizini Corpus Christija. Glavni zamjenik šerifa Jaime Garza kazao je da je u ponedjeljak ispod prvog tijela otkriveno tijelo muške osobe.

Iz šerifovog ureda istakli su da je prošle sedmice prijavljen nestanak bračnog para Butler, zajedno sa njihovim kamionom i prikolicom za teretna vozila. Rođaci Butlera kazali su da su se posljednji put čuli s njima 14. oktobra i da su vjerovali da je par posjetio ostrvo Padre.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.