open-navfaktor-logo
search
Mediji bruje
Nasilje koje je šokiralo Italiju: Srbin pred maloljetnom djecom pretukao i silovao suprugu
Otišla je kod svoje majke i sve joj ispričala. Imala je i vidljive povrede. Majka ju je odvela kod ljekara, gde su joj konstatovane povrede glave i koljena - prenijeli su mediji i dodali da je pretučena i silovana žena potom otišla u policiju i prijavila muža nasilnika
04.11.2019. u 10:03
get url
text

Srbin Stefan Stević (26) uhapšen je u Italiji zbog sumnje da je brutalno pretukao i silovao svoju suprugu (26), i to pred njihovom maloljetnom djecom. Stravično porodično nasilje koje je šokiralo Italiju desilo se u gradu Kastel Volturno. Srbin je uhapšen na osnovu prijave koju je zlostavljana žena podnijela policiji, objavio je Kurir.rs

- Stević je inače dugogodišnji narkoman, a kobnog dana je tražio ženi, koja je također iz Srbije, novac za heroin. Kada mu je rekla da nema para, zahtjevao je da proda zlato iz kuće. Riječ je o lančićima, narukvicama i minđušicama koje su njihova djeca dobijala na poklon od rođaka. Žena je odbila da proda taj nakit, a Stevića je to razbjesnilo - prenose italijanski mediji i dodaju da je tada došlo do brutalnog nasilja.

- Prvo je počeo da je vrijeđa, a onda da je šamara. Potom joj je zadao nekoliko udaraca pesnicama. Posle batinanja, on ju je silovao, a da situacija bude još gora, u to vrijeme u njihovom stanu bila su i djeca. Mališani su sve to gledali, bespomoćni da odbrane majku - pišu italijanski mediji.

- Otišla je kod svoje majke i sve joj ispričala. Imala je i vidljive povrede. Majka ju je odvela kod ljekara, gde su joj konstatovane povrede glave i koljena - prenijeli su mediji i dodali da je pretučena i silovana žena potom otišla u policiju i prijavila muža nasilnika.

- Detaljno je opisala pakao kroz koji je prošla. Plakala je i tresla se, vidjelo se da je preživjela pravu golgotu. Rekla je i da ovo nije bio prvi put da dobije batine od muža zavisnika, ali da je bilo najbrutalnije dosad. Njene povrede i ostali dokazi poklopili su se s njenom pričom, pa je Stević uhapšen i odveden u pritvor. Protiv njega su podnesene krivične prijave za nasilje u porodici, silovanje i iznudu, pošto je od supruge uzimao novac za drogu - prenijeli su mediji.

Žrtva nasilja je policiji ispričala da je njen suprug Stefan Stević dugogodišnji zavisnik od narkotika i da je zbog toga godinama imala problema s njim.

- Svakodnevno je koristio heroin i krek. Na drogu je trošio sav novac koji je imao, a često je i od žene uzimao pare za drogu. Djeca su zato često bila gladna, ali on nije mario za to. Također, kada žena ne bi imala novca da mu da, on bi prodavao stvari iz kuće - kaže izvor italijanskih medija.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.