Četvrtak, 06.05.2021.
Oaza uz Zmajeve na Evropskom prvenstvu

Oaza ponosni sponzor i oficijelno piće rukometne reprezentacije BiH

Uz nas su u Norveškoj dovoljne količine vode iz srca Bosne, izjavio je kapiten Terzić

Kompanija Oaza d.o.o. sklopila je s Rukometnim savezom BiH ugovor o sponzorskoj saradnji kojim je postala ponosni partner bh. rukometne reprezentacije.

Kao jedna od vodećih brendova voda, Oaza je odlučila dati podršku bh. rukometnom timu i tako postala sponzor i oficijelno piće rukometne reprezentacije, koja ove godine učestvuje na Evropskom prvenstvu, koje se održava od 9. do 26. januara 2020. godine u Švedskoj, Austriji i Norveškoj.

- Oaza kao kompanija izuzetno cijeni kvalitetu i timski rad. To je princip koji koristimo u našem poslovanju te smo se iz tog razloga i odlučili na ovaj vid sponzorstva. Oaza je poznata je i po svom humanitarnom djelovanju, ali i pružanju podrške vrhunskim sportašima, pa tako prepoznajemo i vrijednost rukometne reprezentacije. Sigurni smo da će ova saradnja biti uspješna na obostrano zadovoljstvo, te se iskreno radujemo uspjesima na utakmicama koje dolaze i plasmanu na Evropskom prvenstvu u rukometu u 2020. godini - istakla je Senida Subašić, brand manager kompanije Oaza d.o.o.

Brend Oaza, kao jedna od najboljih voda u BiH, svom portfoliju prošle godine dodala je i funkcionalne vode sa dodacima vitamina i minerala, kao i domaće čajeve dobijene cijeđenjem svježih biljaka sa savršeno uravnoteženim spojem okusa voća i čaja.

- Izuzetno smo sretni zbog činjenice da je domaća kompanija prepoznala naš potencijal i trud da postignemo najbolje moguće rezultate. Isto kao što mi kolektivno cijenimo kvalitet Oaze i sve ono što je ona ostvarila na bh. tržištu i šire, tako smo ponosni i na podršku koju nam nesebično pružaju. Uz nas su u Norveškoj dovoljne količine vode iz srca Bosne i vjerujem da ćemo skupa ostvariti veliki uspjeh na takmičenju - izjavio je rukometni reprezentativac Mirsad Terzić.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh