Bosanska Gradiška

Obljuba nemoćne osobe: Policija identifikovala muškarce sa fotografija, dvojica uhapšena

Objavljeno: 17.05.2019. u 14:33 Autor: B. S.

Treći muškarac sa fotografija je identifikovan, ali je trenutno nedostupan policiji, te se na njegovom pronalasku preduzimaju intenzivne mjere i radnje

FOTO: ARHIV

Policija iz Bosanske Gradiške identifikovala je tri osobe sa šokantnih fotografija koje su objavljene u pojedinim medijima i na društvenim mrežama.

Na fotografijama se, kao što smo već objavili, vide trojica muškaraca u automobilu sa nagom ženskom osobom, a koja je, kako saznajemo, ometena u razvoju.

Policajci su dvojicu muškaraca uhapsili i odveli na saslušanje, a sumnjiče se za krivično djelo obljuba nad nemoćnim licem, dok je jedan u ovom trenutku nedostupan policijskim organima.

Iz istrage saznajemo da su na saslušanju L. Š. (26) i M. P. (33), dok još nije pronađen S. G. (25).

Prema nezvaničnim informacijama, na fotografijama sa osumnjičenim muškarcima je 23-godišnjakinja iz Bosanske Gradiške, osoba sa posebnim potrebama, a koja je radila kao konobarica u jednom kafiću na prostoru ove općine.

- O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, pod čijim nadzorom se preduzimaju sve dalje mjere i radnje - saopćili su danas iz PU Bosanska Gradiška.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije