Četvrtak, 28.05.2020.

SDA Mostar

Odgovor Faruku Ćupini: Neka građani Mostara donesu zaključak

Vijest, koju je  nakon tvrdnji Fahrudina Radončića da je SDA Mostar "poklonila", objelodanila SDA Mostara, izazvala je lavinu komentara, a oglasio se, demantirajući te navode, i prozvani Faruk Ćupina, jedna od SBB-ovih vedeta

Da Ćupina ne govori istinu, najbolje pokazuju faksimili, koje je u saopćenju za javnost predočio Gradski odbor SDA Mostar. U saoćenju još piše:

- Pošto ste se javno oglasili poslije našeg saopštenja sa navodnim dokazima, čime pokušavate pobiti  naše tvrdnje o vašoj sudskoj nagodbi sa Gradom Mostarom, ne želeći ulaziti u dalju polemiku i dokazivati ko je u pravu, samo predočavamo kao dokaz sudsku nagodbu, pa neka  građani Mostara donesu svoj zaključak.

Žao nam je što nismo u samom početku izbora gradonačelnika prepoznali da ste Vi najslabija karika, imajući u vidu  da jedino Vi niste bili u Mostaru od svih vijećnika SDA tokom agresije HVO-a i HV na Mostar.

Ko je proveo rat u Mostaru, posebno onaj ko je doživio sve torture i patnje, nikada ne bi mogao glasati za kandidata iz reda HDZ-a, bez predhodnog političkog dogovora, kojeg u ovom slučaju nije bilo.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh