open-navfaktor-logo
search
U toku provjere
Otac prijavio slučaj policiji: Muškarac iz Visokog slao užasavajuće poruke 11-godišnjoj djevojčici
Na društvenoj mreži Facebook dijeli se objava muškarca iz Bihaća, koji je na ovoj društvenoj mreži podijelio iskustvo njegove 11- godišnje kćerke kojoj je odrasli muškarac koji je navodno iz Visokog slao uznemirujuće poruke.
28.02.2023. u 13:07
get url
text

- Pozdrav prijatelji. Ovu objavu molim da podijelite u što većem broju, jer ovakve psihopate treba kažnjavati najgorom kaznom. Ovo je pisao djevojčici od 11 godina, pa mi je dijete donijelo mobitel i pokazalo, a ja sam nastavio da pišem sa njim, pa čitajte kakvih psihopata ima - naveo je otac u objavi, uz koju je priložio screenshotove prepiske, te dodao da je sve prijavio policiji.

Također je naveo identitet muškarca, čiji inicijali su F. H.

Poruke koje je ovaj muškarac slao djevojčici možete vidjeti u galeriji ispod.

{$galerijaFotografija}

Kontaktirali smo MUP Unsko-sanskog kantona, te nam je potvrđeno da je ovaj slučaj prijavljen policiji u Bihaću.

- Poduzimaju se sve potrebne mjere i radnje u skladu sa zakonom, kojim će se utvrditi da li je počinjeno krivično djelo. Sve radnje poduzimaju se poinstrukcijama Tužilaštva Unsko-sanskog kantona. U slučaju da se dokaže krivično djelo, protiv prijavljene osobe bit će dostavljen izvještaj Tužilaštvu - kazali su nam iz MUP-a USK.

Elvedin Fišek, portparol MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, na čijoj teritoriji je navodno nastanjen osumnjičeni kazao je da istragu o slučaju provode u MUP-u USK.

- Naravno, ukoliko se ukaže potreba, mi smo na raspolaganju kolegama i uključit ćemo se - kazao je Fišek.

Pedofil iz Visokog, poruke, 28.02.2023.
1 od 14
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.