open-navfaktor-logo
search
Skupštinski zastupnik
Pecikoza ljut: Bećirović je loš kandidat koji je 25 godina na budžetu, ne može SBB podržati igrača iz treće lige
Nakon što je objavljena informacija da se Fahrudin Radončić sastao sa Nerminom Nikšićem i Elmedinom Konakovićem te da su razgovarali o Radončićevoj podršci kandidatu opozicije za člana Predsjedništva BiH oglasio se zastupnik u Skupštini KS i član SBB-a Fahrudin Pecikoza.
18.05.2022. u 21:12
get url
text

- Veoma sam ljut na opciju da SBB podrži kandidata Trojke Denisa Bećirevića za Predsjedništvo BiH. Čovjek je loš i konfliktan kandidat, koji je 25 godina na budžetu. Mi u SBB-u imamo jednog mega uspješnog gospodina Fahrudina Radončića, ili ako on neće, imamo i mlađe političare. Gospodin Fahrudin Radončić se aktivno uključio u rad Stranke, SBB naglo raste u očima javnosti, i ne sviđa mi se to, da imamo zajedničkog kandidata – napisao je Pecikoza.

Kazao je kako SBB određuje glavne tokove velikih izbora, a da su NiP ili Naša stranka 2018. godine pokazali samo kantonalni kapacitet u Kantonu Sarajevo.

- Jedino SDP i SBB imaju poslanike u svim Kantonima Federacije BiH. SBB ovim pravi previše ustupaka Trojki, koja je "pobila" naše kadrove u Kantonu Sarajevo. Uostalom kako Maradona može podržati igrača iz treće lige? Sve ovo što pišem večeras, lično sam rekao i gospodinu Fahrudinu Radončiću na njegovom radnom sastanku sa stranačkim rukovodstvom Novog Grada – zaključio je Pecikoza.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.