open-navfaktor-logo
search
Humanost
Početak kampanje "Zajedno sa vama pomažemo porodicama kojima je to potrebno"
Riječ je o akciji koja izravno pomaže najugroženijim kategorijama stanovništva širom Bosne i Hercegovine
15.05.2019. u 15:18
get url
text

Humanitarnu akciju "Zajedno sa vama pomažemo porodicama kojima je to potrebno", na današnjoj konferenciji za medije predstavili su njeni organizatori: Schauma, udruženje Pomozi.ba i Bingo.

Riječ je o akciji koja izravno pomaže najugroženijim kategorijama stanovništva širom Bosne i Hercegovine.

-Svaki put kada neko kupi u Bingo objektu bilo koja dva Schauma proizvoda u periodu od 16. maja do 16. juna, Schauma treći daruje  udruženju Pomozi.ba. Na ovaj način, u humanitarnu akciju smo  uključili i naše kupce. To objašnjava naziv kampanje:  "Zajedno  sa vama   pomažemo" -kazao je Adis  Bešlić, voditelj ključnih kupaca u Henkelu.

Na konferenciji za medije prisutnima se obratio i Elvir Karalić, predsjednik udruženja Pomozi.ba. On je zahvalio firmama Henkel i Bingo što su prepoznali rad ovog Udruženja te za partnera u dobrotvornoj akciji odabrali upravo Pomozi.ba.

-Naše  Udruženje  će   prvenstveno  podijeliti  Shauma  proizvode  socijalno  ugroženim  porodicama,  ali  i domovima za  zbrinjavanje osoba s poteškoćama u razvoju,  domovima i udruženjima slijepih i slabovidnih lica, udruženjima penzionera, kao i korisnicima projekta  "Obrok za sve" - pojasnio je Karalić.

Bingo kampanja

Važnost ove  humanitarne akcije prepoznali su u Bingo d.o.o. Oni su Henkelu omogućili  da  kampanju organizuju u svim Bingo prodajnim objektima te putem Bingo kanala komunikacije.

-Uvijek nam je drago kada sudjelujemo u humanitarnim akcijama, bilo kao inicijatori ili partneri projekta. Nadamo se da  će  ova  akcija  biti uspješna,  na  radost onih kojima  je  pomoć  potrebna. Kako bismo  našim kupcima  na  prodajnim mjestima što  bolje približili kampanju, šamponi će  tokom  kampanje biti sniženi i do 30 posto - kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac marketinga kompanije Bingo.

Bingo vizual

Na kraju konferencije, govornici su pozvali što veći broj ljudi na kupovinu Schauma  proizvoda, napomenuvši da je ovo kampanja u kojoj "Zajedno sa vama  pomažemo porodicama kojima je to potrebno".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.