Projekti

Počinje izgradnja stambene zgrade sa 62 stana za raseljene u Srebreniku

Objavljeno: 09.09.2018. u 13:54

Riječ je o projektu koji se provodi u okviru projekta CEB II (Zatvaranje kolektivnih centara i alternativnih smještaja putem javnih stambenih rješenja)

Ministar Edin Ramić

Polaganje kamena temeljca i početak radova na izgradnji stambene zgrade sa 62 stana za smještaj korisnika kolektivnog centra bit će upriličeni sutra u naselju Špionica kod Srebrenika.

Otvaranju će prisustvovati federalnih ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić i načelnik Općine Srebrenik Nihad Omerović, najavljeno je iz Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica.

Riječ je o projektu koji se provodi u okviru projekta CEB II (Zatvaranje kolektivnih centara i alternativnih smještaja putem javnih stambenih rješenja), čiji je implementator Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica uz podršku Razvojne banke Vijeća Evrope.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije