Krupa na Uni

Poginuo u slijetanju traktora s ceste

Objavljeno: 08.07.2019. u 15:06

Nesreća se dogodila jutros na nekategorisanom putu u blizini zaseoka Budimiri

FOTO: ILUSTRACIJA

Policijskoj stanici Krupa na Uni, jutros oko 11 sati prijavljeno je da je na nekategorisanom putu, u blizini zaseoka Budimiri, općina Krupa na Uni, zatečen prevrnut traktor u čijoj neposrednoj blizini se nalazi beživotno tijelo muškarca.

Uz saglasnost okružnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uviđaj na mjestu događaja obavili su pripadnici PS Bosanski Novi u prisustvu doktora JZU Dom zdravlja Krupa na Uni.

- Tom prilikom utvrđeno je da se na nekategorisanom putu Hašani-Potkalinje, u blizini zaseoka Budimiri, 08.07.2019. godine, u vremenskom periodu od 01,00 do 11,00 sati, dogodila saobraćajna nezgoda slijetanje sa kolovoza traktora marke "ursus", kojim je upravljalo lice D. M. iz Krupe na Uni a koje je tom prilikom smrtno stradalo - saopćeno je iz PU Prijedor. 

Kako su naveli iz plicije, postupajući tužilac naložio je obdukciju tijela stradalog, a koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS-a u Banjoj Luci.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije