Subota, 16.10.2021.

Pogledajte kako će izgledati bina za novogodišnji spektakl Željka Joksimovića

Ovaj put za spektakl i veliku novogodišnju proslavu u organizaciji Grada Sarajeva angažirane su domaće snage, kaže Amir Ahmić

Ispred SCC-a u centru glavnog grada BiH uveliko se radi na pripremi novogodišnjeg koncerta. Postavljanje grandiozne bine za nastup, na kojem će Sarajlije i brojni gosti iz regiona i Evrope sa muzičkom zvijezdom Željkom Joksimovićem ući u 2020. godinu, počelo je već danas. Bina će biti pozicionirana ispred ulaza u Sarajevo City Center i okrenuta prema Alta Shopping Centru, a cijeli projekat realizira firma BMS.

- Ovaj put za spektakl i veliku novogodišnju proslavu u organizaciji Grada Sarajeva angažirane su domaće snage. Siguran sam da ćemo opravdati ukazano povjerenje i da će svi prisutni zadovoljni otići svojim kućama. Prednji otvor bine bit će 40 metara. Bit će korišteno 200 kvadrata led ekrana, kao i razni prateći svijetleći efekti. Slobodno možemo reći da je spektakl zagarantovan – kaže Amir Ahmić, tehnički direktor firme BMS, koji dodaje da je generalna tehnička proba planirana za 30. decembar.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh