open-navfaktor-logo
search
Snimak nadzorne kamere
Policajac izvršio samoubistvo nakon što je slučajno ubio prijatelja
Snimak nadzorne kamere prikazuje Oliveiru kako izlazi iz automobila i prelazi na drugu stranu, na kojoj je ležao njegov ranjeni prijatelj. Zatim se vratio u automobil, uzeo pištolj i ustrijelio se u sljepoočnicu. Preminuo je na licu mjesta
30.10.2018. u 09:31
get url
text
Policajac slučajno upucao prijatelja pa odlučio da si oduzme život

Brazilski policajac je slučajno upucao prijatelja u glavu, a zatim je okrenuo pištolj ka sebi kada je shvatio šta je uradio.

Flavio de Oliveira (31), koji je tek završio policijsku školu, je provodio popodne sa prijateljima u kafiću u Goianiji na zapadu Brazila. Namjeravao je otići kući i nalazio se u automobilu iz kojeg je razgovarao sa prijateljima, kada je odjeknuo pucanj. Metak je pogodio njegovog prijatelja Matheusa Castra.

Ubijeni 20-godišnjak je sjedio kraj svog motora, koji je bio parkiran uz automobil u kojem se nalazio Oliveira. Odmah je prebačen u bolnicu, ali je ubrzo preminuo.

Snimak nadzorne kamere prikazuje Oliveiru kako izlazi iz automobila i prelazi na drugu stranu, na kojoj je ležao njegov ranjeni prijatelj. Zatim se vratio u automobil, uzeo pištolj i ustrijelio se u sljepoočnicu. Preminuo je na licu mjesta.

Policijski detektiv Magda D'Avila je izjavio da smatra kako je Oliveira prilikom vađenja pištolja slučajno ispalio metak.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.