Amerika

Policija pronašla mrtvog Bosanca

Objavljeno: 22.08.2019. u 19:51 Autor: B. T.

Policija ne objavljuje više detalja o načinu smrti kako bi zaštitila svoju istragu, ali je saopćeno da je 35-godišnjak pronađen sa ranama u svom vozilu. Kako Faktor saznaje, radi se o 35-godišnjeg Bosancu, porijeklom iz Zenice, čiji je identitet poznat redakciji. 

U mjestu Cahokia, američka savezna država Illinois, policija je pronašla mrtvog muškarca. Kako Faktor saznaje, radi se o 35-godišnjem Bosancu, porijeklom iz Zenice, čiji je identitet poznat redakciji. Ni američki mediji ne otkrivaju identitet, iako, saznajemo da je porodica u međuvremenu obavještena.  Kako saznajemo, Zeničanin je u Ameriku došao neposredno nakon rata u BiH.

Policija ne objavljuje ni više detalja o načinu smrti kako bi zaštitila svoju istragu, ali je objavljeno da je pronađen sa ranama u svom vozilu, u bloku 700 avenije Mildred, oko 3:30 ujutro. Istražitelji traže svjedoke koji su možda nešto čuli ili vidjeli.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije