open-navfaktor-logo
search
Banja Luka
Policijski znanac Jovan Jošilo uhapšen, pa pušten
Banjalučka policija uhapsila je jučer Jovana Jošila za kojim je bila raspisana potraga zbog postojanja sumnje da je počinio krivično djelo tjelesna povreda. Nakon završene kriminalističke obrade Jošilo je pušten iz službenih prostorija.
04.02.2020. u 10:40
get url
text

Kao što smo ranije objavili, on je osumnjičen da je djelo počinio 26. januara zajedno sa Sinišom Šakićem, koji je neposredno nakon toga uhapšen, dok je za Jošilom raspisana potraga.

Sumnjiče se da su u restoranu "Jova Bar" u centru Banje Luke pretukli mladića, odnosno počinili krivično djelo tjelesna povreda.

U Policijskoj upravi Banja Luka su naveli da im je oštećeni prijavio da je fizički napadnut u jednom ugostiteljskom objektu, ali to nije učinio i vlasnik tog lokala, te je protiv odgovorne osobe ugostiteljskog objekta podnesen zahtjev za pokretanje prekrašajnog postupka nadležnom sudu zbog neprijavljivanja narušavanja javnog reda i mira.

Šakić i Jošilo su već godinama poznati banjalučkoj policiji po brojnim krivičnim djelima, nasilničkim ponašanjima, učestvovali su u pucnjavama u Banjoj Luci, dovođeni u vezu sa krivičnim djelima iz oblasti droga i drugo, a obojica su služili i zatvorske kazne.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.