open-navfaktor-logo
search
Tragedija
Požar na luksuznom imanju u SAD-u: Poginule četiri osobe
Državni tužilac u Monmouth Countyju Shristopher Gramiccioni izjavio je kako su u požaru u mjestu Colts Neck poginule dvije odrasle osobe i dvoje djece, a kako sve ukazuje da je riječ o namjerno podmetnutom požaru
21.11.2018. u 09:37
get url
text
get url
text

Najmanje četiri osobe poginule su u požaru u privatnom posjetu u američkoj saveznoj državi New Jesey, javlja Anadolu Agency (AA).

Državni tužilac u Monmouth Countyju Shristopher Gramiccioni izjavio je kako su u požaru u mjestu Colts Neck poginule dvije odrasle osobe i dvoje djece, a kako sve ukazuje da je riječ o namjerno podmetnutom požaru.

On je kazao da su tijela tri žrtve pronađena unutar zapaljene rezidencije, a tijelo četvrte žrtve ispred objekta.

-Istraga o slučaju je u toku. Želim kazati da nemamo razloga za sumnju da su i drugi mještani te regije u opasnosti - kazao je Gramiccioni.

Vatrogasna služna objavila je video snimak na kojem se vidi kako vatrogasne ekipe gase požar u luksuznom dvospratnoj rezidenciji koja je okružena bazenom i uređenim zelenilom.

Vila je u vlasništvu para Keith i Jennifer Caneiro, a istodobno je požar izbio i u kući njihovih rođaka koja je od vile udaljena oko 16 kilometara.

Istraga će otkriti da li postoji veza između dva požara.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.