Avril Lavigne

Poznata pjevačica progovorila o teškoj bolesti: Bila sam prihvatila smrt

Objavljeno: 08.09.2018. u 17:57

Avril Lavigne otvoreno je progovorila o svojoj borbi sa Lajmovom bolešću, koja joj nije dopustila godinama da se bavi muzikom

Godinama se borila protiv Lajmske bolesti FOTO: YOUTUBE

To su bile najteže godina njenog života, ali i bitka života, kako je i napisala u pismu kojeg je objavila na svojoj web stranici, piše Independent.co.uk.

Avril Lavigne je posljednji album objavila 2013. godine, a bolest joj je dijagnostificirana dvije godina poslije.

Izjavila je kako je posljednje dvije godine provela bolesna u kući boreći se s Lajmovom bolešću i, kako je rekla, bio joj je to najteži period u životu u kojem se pomirila i sa smrću.

- Osjećala sam se kao da se gušim. Kao da sam pod vodom i da mi treba zraka. Molila sam Boga da mi pomogne da održim glavu iznad vode. Kao da sam bila u rijeci čija struja me je vukla, a ja nisam mogla disati - napisala je Lavigne.

Dodala je i to kako ju je bolesti zbližila s Bogom i kako nema namjeru pričati o svojoj bolesti već podizati svijest o Lajmovoj bolesti.

- Najobičniji ujed bube može da vam uništi život, a ova bolest se mora liječiti odmah - stoji u pismu Avril Lavigne.

Izvor:   Independent.co.uk

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije