open-navfaktor-logo
search
Zvijezde
Pronađite svoj idealan hobi za izolaciju na temelju horoskopskog znaka
Dosadno vam je kod kuće? Onda vjerovatno još niste pronašli zanimaciju koja će vas ispuniti.
12.04.2020. u 20:54
get url
text

Srećom, u pomoć vam priskače horoskop, a evo koji je idealan izolacijski hobi za svaki znak:

Ovan - naučite novi recept

Ovnovi su dinamični i kreativni, a usto su obično i pravi gurmani. Spojite li sve to u jedno - kuhanje zvuči kao idealna zanimacija za vas, a pravo je vrijeme da usavršite svoje kulinarske sposobnosti isprobavanjem novih recepata i kuhinja. Sretni će biti i vaši ukućani.

Bik - vježbajte

Iako im godi biti kod kuće više nego ostalim znakovima horoskopa, Bikovi vole jedan dio dana provesti aktivno prije nego što se sklone u svoje utočište. A ako je izolacija poremetila vaš dnevni ritam, vrijeme je za povratak starim navikama. Umjesto da s vrećicom čipsa u ruci plačete za zatvorenom teretanom, pronađite videa s vježbama na YouTubeu i pokrenite se.

Blizanci - pročitajte knjigu (ili više njih)

Prirodno znatiželjnim Blizancima kod kuće je posebno dosadno pa je za njih idealan bijeg od stvarnosti neka dobra knjiga. Čak i ako niste knjiški moljci, pružite šansu ovoj ideji i mogli biste se iznenaditi koliko će vas to učiniti sretnijima.

Rak - preuredite prostoriju u domu

Iako su po prirodi jako kreativni, Rakovi obično nemaju vremena za ostvarivanje svojih ideja koje se obično tiču uređenja doma. Sada za to vremena imate na pretek i pravo je vrijeme da ostvarite svoje zamisli. Preuredite jednu prostoriju ili barem kutak u domu, a osim što ćete sebi skratiti vrijeme u izolaciji, bit ćete ponosni na svoja djela.

Lav - pokrenite blog

Ili, ako ste skloniji snimanju videa - vlog. U svakom slučaju, potreban vam je neki ispušni ventil kroz koji ćete moći iskazati svoje stavove i mišljenja drugima, sada kada oko vas nema okupljene gomile. Bonus je i što ovako možete postati slavni, a svi znamo da Lavovi obožavaju biti u centru pažnje.

Djevica - naučite novi jezik

Praktične i organizirane Djevice nikako ne vole trošiti vrijeme ne radeći ništa. Zato je za vas idealan hobi u izolaciji - učenje, a novi jezik će vam sigurno dobro poslužiti u životu te ćete usto imati nešto novo za nadodati u svoju biografiju.

Vaga - naučite šivati

Vage obožavaju lijepe stvari, a posebno lijepu odjeću. Problem je u tome što često zamisle nešto što ne mogu naći u dućanu ili se zaljube u neki zlata vrijedan dizajnerski komad koji sebi ne mogu priuštiti. Zato je idealan izolacijski hobi za Vage šivanje. Osim što biste u tome mogli biti jako dobri, jer ste obično vješti s rukama, kada naučite šivati, moći ćete sami sašiti kreacije o kojima ste maštali.

Škorpion - posadite vrt

Škorpionima je jako teško biti zatočen u četiri zida i stalno traže izgovore za izaći iz kuće. A savršen i dugotrajan izgovor je sadnja vrta. Ako pak niste te sreće da imate okućnicu, možete i na balkonu (pa čak i unutar doma) posaditi cvijeće ili začinsko bilje oko kojeg ćete se trebati brinuti i što će vas okupirati dok se sve ovo ne završi.

Strijelac - gledajte dokumentarce

Strijelci su uvijek željni novih avantura, a posebno su im draga putovanja u nepoznato. S obzirom na to da je to trenutno neostvarivo, utješit će vas dokumentarci o zanimljivim lokacijama na svijetu, a sigurno će vas zabaviti i blogovi o putovanjima.

Jarac - vodite dnevnik

Oduvijek ste sanjali o tome da napišete knjigu? Sada vam sigurno ne nedostaje inspiracije, a za početak možete pisati dnevnik koji će vam, čak i ako ga nikad ne pretvorite u knjigu, pomoći da barem malo rasteretite svoj mozak od bujice misli.

Vodenjak - sređujte se

Vodenjaci vole izgledati lijepo, a ako inače nemate vremena za pravljenje frizura i eksperimentiranje sa šminkom, pravo je vrijeme da isprobate sve lookove koje ste htjeli. Usput ćete i usavršiti svoje frizerske i šminkerske vještine pa ćete se ubuduće lakše i brže spremiti onako kako ste htjeli.

Ribe - svirajte

Rođeni u znaku Ribe uživaju u muzici više od ostalih i često su nadareni za nju, u smislu da sviraju barem jedan instrument. Ako pak još niste otkrili taj svoj skriveni talent, pravo je vrijeme da ga pronađete.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.