Sudar dva automobila

Saobraćajna nesreća u Vogošći, jedna osoba teže povrijeđena

Objavljeno: 08.06.2019. u 11:55

U ovoj saobraćajnoj nesreći teške tjelesne povrede zadobio je putnik iz vozila Škoda Fabija (A. Z.)

U petak navečer, oko 23.15 sati, se na magistralnom putu Sarajevo – Tuzla, u ulici Igmanska broj 81 u općini Vogošća, dogodila saobraćajna nesreća.

Tom prilikom došlo je do sudara putničkog motornog vozila, marke "Honda Accord", reg. oznaka M73-J-185, kojim je upravljao vozač S. K. i putničko motorno vozilo marke "Škoda Fabija", reg. oznaka 894-T-466, kojim je upravljao vozač G. A., nakon čega je došlo do skretanja vozila van kolovoza i udara u metalnu zaštitnu ogradu benzinske pumpe "Umax".

U ovoj saobraćajnoj nesreći teške tjelesne povrede zadobio je putnik iz vozila Škoda Fabija (A. Z.). Ljekarska pomoć ukazana je u Općoj bolnici "Prim.dr. Abdulah Nakaš", gdje je zadržan na daljem liječenju.

Lake tjelesne povrede zadobili su vozač G. A. i S. K. O. O svemu je upoznat dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su izvršili policijski službenici MUP-a KS uz angažovanje sudskog vještaka mašinske struke.

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju rad na dokumentiranju navedene saobraćajne nezgode.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije