open-navfaktor-logo
search
Zabavni park
Sarajevo: Na "Zimi na Vilsu" zabava zagarantovana za sve generacije
Na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu postavljen je zimski zabavni park "Zima na Vilsu by Sarajevo Holiday Market", koji nudi raznovrsne zabavne sadržaje za sve generacije sve do 15. januara 2023. godine.
23.12.2022. u 13:25
get url
text

Među značajnijim sadržajima Zime na Vilsu by Sarajevo Holiday Market je Bolero luna park koji je iz godine u godinu sve veći i bogatiji. Ove godine postavljeno je čak sedam mašina za zabavu djece - vrtuljak, vozić, roller coaster Zmaj, leteći kišobrani, autodrom, dječiji džipovi i Sky Tower.

Najveća atrakcija svakako je Sky Tower, toranj visok 33 metra sa kojeg se, tokom adrenalinske vožnje duge nekoliko minuta, pruža prekrasan pogled na panoramu glavnog grada BiH.

Radno vrijeme luna parka je od 11 do 22 sata radnim danima, dok je vikendom radno vrijeme od 10 do 22 sata.

Prostor je bogato ukrašen zimskim dekoracijama, tu je i klizalište površine od preko 500 kvadratnih metara uz samo Vilsonovo šetalište.

Manifestacija Zima na Vilsu by Sarajevo Holiday Market i ovaj put nudi brojne zanimljive sadržaje za djecu, posebno u danima vikenda i praznika, kada brojni roditelji koriste slobodno vrijeme da dovedu svoju djecu da uživaju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.