Predsjednik SDS-a

Šarović: Dodik laže, nismo dobili Plan reformi

Objavljeno: 29.11.2019. u 15:49

On je ocijenio da je, kako je saopćeno iz SDS-a, "čista laž Dodikova današnja izjava u kojoj tvrdi da je opoziciji u Republici Srpskoj dostavio ovaj famozni dokument"

Mirko Šarović, predsjednik SDS-a

FOTO: Faktor

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović izjavio je danas da od srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika nije dobio Plan reformi, na koje je Dodik stavio potpis, a koji će biti dostavljen u sjedište NATO saveza.

On je ocijenio da je, kako je saopćeno iz SDS-a, "čista laž Dodikova današnja izjava u kojoj tvrdi da je opoziciji u Republici Srpskoj dostavio ovaj famozni dokument".

- SDS kao najveća opoziciona stranka u Republici Srpskoj, a ni ja kao njen predsjednik, nismo od Dodika dobili nikakav dokument. Mi i dalje tražimo da se taj dokument objavi čitavoj javnosti u Republici Srpskoj jer su u pitanju veoma ozbiljne stvari o kojima odluku ne može donositi bilo koji pojedinac, nego institucije - rekao je Šarović.

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije