VEZANI TEKST - Barbarez prozvao FSBiH i poručio: Ne spominjite moje ime, game over

U isto vrijeme kada je Bugarin promovisan u nasljednika Duška Bajevića, pojedinci su pokušali umiriti javnost "provjerenom informacijom" da će Barbarez biti sportski direktor reprezentacija BiH.

Ubrzo je stigao odgovor prkosnog Hercegovca, koji je žestoko prozvao čelnike FSBiH.

- Još jednom se pokazalo da stvari nisu čiste i da se radi o neozbiljnim ljudima i neozbiljnoj organizaciji (spominjanje moga imena i poslije izbora). Zato ne želim da se moje ime više povezuje sa FSBiH. Reprezentaciju volim, uvijek sam joj na raspolaganju i nastavljam sanjati svoje snove da sam dio nje, ali u neka bolja vremena, a ne dok se stvari ovako rade - napisao je sinoć Barbarez na svom Instagramu.

A nakon što je očitao bukvicu "stručnjacima" iz FSBiH objavama na društevim mrežama ponovo je oduševio sve fanove i potvrdio da je BiH njegova jedina domovina i da rezervnu nema.

- Ljubav je to - napisao je Barbarez na Twitteru uz emotikon kojim šalje poljubac i heštag "nikada ne zaboravi odakle si došao".

Istovremeno, na Instagram storyju podijelio je video pjesme Zemljo moja, popularne sarajevske grupe Ambasadori, u izvedbi Kemala Montena. Pjesme koja pjeva o ljubavi čovjeka prema domovini...