Zvornik

Spriječeno samoubistvo: Pregovarački tim odvratio muškarca da skoči u rijeku Drinu

Objavljeno: 23.08.2019. u 13:58

Policiji je danas oko 11.45 sati prijavljeno da se na mostu Kralja Aleksandra I Karađorđevića nalazi nepoznati muškarac, koji namjerava počiniti samoubistvo skokom u rijeku Drinu

FOTO: Arhiv

Policijski pregovarač iz pregovaračkog tima MUP-a RS u saradnji sa policajcima Policijske uprave Zvornik, uspješno su okončali pregovore i odvratili pedesetosmogodišnjaka iz Zvornika od namjere da počini samoubistvo.

Policiji je danas oko 11.45 sati prijavljeno da se na mostu Kralja Aleksandra I Karađorđevića nalazi nepoznati muškarac, koji namjerava počiniti samoubistvo skokom u rijeku Drinu.

- Po prijavi su odmah postupili policijski službenici PU Zvornik i policijski pregovarač koji su odvratili osobu od pokušaja samoubistva, te su na taj način uspješno okončali navedeni događaj - navodi se u saopćenju PU Zvornik.  

Osim policije, u uspješnom okončanju događaja učestvovali su pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik i Doma zdravlja Zvornik.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije