Oproštaj

Srednja građevinska škola Mostar: Lanu smo zapamtili kao kreativnu i iskrenu djevojku

Objavljeno: 07.10.2019. u 19:22

U ime sjećanja na Lanu, u našoj školi danas su bili skraćeni časovi. Učenici su u tišini, svojim uzornim ponašanjem i razgovorom sa profesorima i direktoricom odali počast našoj Lani, stoji u saopćenju škole

Lana Bijedić

Srednja građevinska škola Mostar oglasila se povodom tragične smrti njihove bivše učenice Lane Bijedić. Podsjećamo, tijelo ubijene djevojke pronađeno je sinoć u rijeci Studenčici u mjestu Studenci kod Ljubuškog.

- Jučer nas je tragičnom smrću napustila naša donedavna učenica Lana Bijedić. Zapamtili smo je kao posebnu, inteligentnu, kreativnu i iskrenu djevojku, zainteresiranu za mnoge teme o kojima njeni vršnjaci često i ne razmišljaju. U našoj školi i u našim srcima ostavila je traga svojom osobnošću. Osvajala je nagrade na takmičenjima iz engleskog jezika i kulturnog naslijeđa.

U ime sjećanja na Lanu, u našoj školi danas su bili skraćeni časovi. Učenici su u tišini, svojim uzornim ponašanjem i razgovorom sa profesorima i direktoricom odali počast našoj Lani.

Iskrena sućut porodici preminule u ime svih učenika i zaposlenika - stoji u saopćenju škole.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije