Historijski debakl

Stanje šoka u svlačionici Barce: "Nikad nisam vidio nešto slično"

Objavljeno: 08.05.2019. u 13:47

Jedan od članova tehničkog osoblja predložio je razgovor kako bi svi zajedno pronašli razloge debakla, ali njegov prijedlog nije imao "kvorum"

FOTO: Sport.es

Nakon historijskog debakla Barcelone na Anfieldu, igrači su bili u stanju šoka.

Svlačionica je djelovala kao čista pustoš. Oni koji su to doživjeli objašnjavaju da "nikada nisu vidjeli nešto slično, svlačionicu s toliko tišine", prenosi katalonski Sport.

- Igrači su bili u stanju šoka. Nisu mogli zaboraviti slike s Anfielda i brojne greške koje su napravili. Poraz u Rimu također se pojavio u njihovim mislima - piše Sport.

Jedan od članova tehničkog osoblja predložio je razgovor kako bi svi zajedno pronašli razloge debakla, ali njegov prijedlog nije imao "kvorum". I Messijev izrac lica prilikom izlaska sa stadiona sve govori.

Messi nije stao pred novinare

Niko nije razgovarao ni s kim, a do manjeg incidenta je došlo i na aerodromu u Liverpoolu, gdje je grupa navijača vrijeđala igrače Barcelone.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije