open-navfaktor-logo
search
Sastanak u FSBiH
Starčević: Stručni štab odlično posložen u stručnom i karakternom smislu
Nakon što je 6. marta na sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (FSBiH), izabran za selektora U-21 reprezentacije Slobodan Starčević je danas posjetio prostorije Saveza u Sarajevu.
09.03.2020. u 13:20
get url
text

Novi selektor mlade reprezentacije i njegovi saradnici Mario Ivanković, Haris Alihodžić i Zoran Sofrenić su se tokom današnjeg boravka u Savezu sastali sa generalnim sekretarom Adnanom Džemidžićem, kao i izvršnim direktorom Sektora za sport Elmirom Pilavom.

- Prije svega želim da se zahvalim FSBiH koji me je imenovao na ovu veoma odgovornu funkciju. Svjestan sam koliki je značaj U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine. Potrudit ću se maksimalno da zajedno sa svojim stručnim štabom koji je odlično posložen u stručnom i karakternom smislu, da maksimalno odgovorimo obavezama koje nam idu u susret. Prije svega moramo pripremiti ekipu za meč sa Belgijom. Dugoročno gledano zadatak mlade reprezentacije je i adekvatna priprema za ono što će reprezentativce dočekati u A selekciji - izjavio je Starčević, prenosi Anadolu Agency (AA).

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine će prvi meč predvođena novim stručnim štabom odigrati 31. marta u Zenici sa selekcijom Belgije u kvalifikacijama za EURO 2021.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.