open-navfaktor-logo
search
Prnjavor
Sudar dva motocikla i "peugeota": Poginuo 34-godišnjak, dvoje povrijeđenih
Tridesetčetverogodišnji Ranko Dubravac poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se jučer oko 15 sati dogodila u mjestu Hrvaćani, na magistralnom putu Prnjavor-Klašnice, saopćeno je Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.
05.10.2020. u 10:30
get url
text

U ovoj nesreći učestvovali su Goran Ćerkita (60) iz Prnjavora, koji je upravljao automobilom "peugeot", Ranko Dubravac iz Prnjavora, koji je upravljao motociklom "honda", te Darko Bjegojević (20) iz Laktaša, koji je vozio motocikl "suzuki".

Prilikom sudara, na mjestu je poginuo Dubravac, dok su povrede zadobili vozač motocikla "suzuki" i suvozač iz "peugeota" D. B.

- Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Dalibor Vrećo, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere radi utvrđivanja svih okolnosti nesreće, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske - naveli su iz banjalučkog Tužilaštva.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.