Uviđaj u toku

Sukob migranata u Bihaću, izboden 24-godišnjak

Objavljeno: 07.06.2019. u 16:06

Policijski službenici još obavljaju uviđajne radnje na mjestu događaja, nakon čega će i biti poznato više informacija

FOTO: ANADOLIJA

U današnjem međusobnom sukobu migranata u središtu Bihaća teže je povrijeđen dvadesetčetverogodišnji Afganistanac. Povrede u predjelu stomaka nanesene su mu oštrim predmetom, te je odmah hospitaliziran u Kantonalnoj bolnici "Dr. Irfan Ljubijankić".

- Policijska stanica u Bihaću je oko 13 sati dobila dojavu o sukobu više, najvjerovatnije stranih državljana u Gradskom parku, u neposrednoj blizini dječijeg vrtića. Dežurne ekipe su odmah upućene na to mjesto, gdje su zatekli teško povrijeđeno lice. Konstatovane su mu ubodne rane u predjelu stomaka, te je odmah transportovan u Kantonalnu bolnicu u Bihaću. U međuvremenu je utvrđeno kako je riječ o dvadesetčetverogodišnjem državljaninu Afganistana - rekao je glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona (MUP USK) Ale Šiljdedić.

Policijski službenici još obavljaju uviđajne radnje na mjestu događaja, nakon čega će i biti poznato više informacija.

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije