open-navfaktor-logo
search
U mjestu Ciljuge
Tragedija u Živinicama: Ubio sina, suprugu teško ranio, pa presudio sebi
U mjestu Ciljuge kod Živinica jutros se dogodila teška porodična tragedija. Muškarac je, prema prvim, nezvaničnim informacijama, iz vatrenog oružja ubio sina, teško ranio suprugu,  a potom pucao sebi u glavu.
29.02.2020. u 10:26
get url
text

Glasnogovornica MUP-a Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić potvrdila je za Faktor da je jutros u 8. 10 Policijskoj stanici Živinice prijavljeno da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u porodičnoj kući u mjestu Ciljuge. 

- Na mjesto događaja izašli su pripadnici Policijske uprave Živinice i pripadnici Jedinice za specijalističku podršku. Dolaskom na mjesto događaja zatečena su dva beživotna tijela, riječ je o muškarcima, kao i pištolj. Također, tom prilikom je jedna žena ranjena i ona je prevezena na UKC Tuzla na ukazivanje ljekarske pomoći, gdje je zadržana na liječenju. Prema zasad dostupnim informacijama, žena je zadobila teške povrede, ali je van životne opasnosti - kazala je Kapidžić. 

Dodala je da će više informacija biti poznato nakon uviđaja, koji će obaviti dežurni kantonalni tužilac i pripadnici Sektora krim-policije. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.