open-navfaktor-logo
search
Izdajnička politika
Trivić: Dodik je bio i ostao agent hrvatskih službi, bančenje sa Milanovićem je udar na sve Srbe
Kandidatkinja za predsjednicu RS-a Jelena Trivić pozvala je Milorada Dodika (SNSD) da kaže o čemu je razgovarao sa hrvatskim predsjednikom Zorano Milanovićem u Bakincima na svom imanju. Dodika je prozvala agentom hrvatskih službi, te da njegovo bančenje sa Milanovićem predstavlja udar i na zvanični Beograd.
26.09.2022. u 20:18
get url
text

- Prošlo je dovoljno vremena da Milorad Dodik javnosti RS-a saopći o čemu je tri sata razgovarao sa osvjedočenim srbomrscem Zoranom Milanovićem na imanju u Bakincima na dan obilježavanja zločinačke akcije hrvatske vojske Maestral u kojoj je ubijeno više stotina Srba i sa vjekovnih ognjišta protjerano njih više od stotinu hiljada.

Šutnja Milorada Dodika glasnija je od bilo kakve izjave. Njegova šutnja potvrđuje činjenicu da je bio i ostao agent hrvatskih službi i zaštitnik hrvatskih interesa - napisala je, između ostalog, na Facebook profilu Trivić i dodala:

- Bančenje sa Milanovićem i šutnja na njegove izjave je stvarno rušenje RS-a. Milanović vodi vrlo otvoreno neprijateljsku politiku prema našoj matici Srbiji i savezništvo Dodika i Milanovića predstavlja udar Dodika i na zvanični Beograd. Ovakav udar na sve Srbe, i u RS-u i u Srbiji, vrhunac je izdajničke politike Milorada Dodika koji je bio i ostao uvijek tuđi igrač, nikad srpski, a najviše hrvatski.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.