UFC borac

Tužioci odustali od optužbi protiv Connora McGregora

Objavljeno: 14.05.2019. u 08:29

Irski borac bio je optužen po dvije tačke, ali su tužioci na Floridi saopćili da je osoba koja je snimala McGregora napustila zemlju i prestala sarađivati s policijom

Connor McGregor

FOTO: INSTAGRAM

Tužioci na Floridi odustali od svih optužbi protiv Conora McGregora, velike zvijezde UFC-a, nakon što je uhapšen zbog razbijanja mobilnog telefona fana koji ga je snimao.

Irski borac bio je optužen po dvije dvije tačke, ali su tužioci na Floridi saopćili da je osoba koja je snimala McGregora napustila zemlju i prestala sarađivati s policijom.

Incident se dogodio 11. marta ispred hotela Fontainebleau Miami Beach, a prema policijskom izvještaju, McGregorov fan je pokušavao fotografisati irskog borca, nakon čega mu je bivši prvak UFC-a iz ruke izbio mobilni telefon vrijedan 1.000 dolara i zgazio ga nogom.

- Žrtva napada ne želi se vratiti u Sjedinjene Američke Države i nastaviti ovaj slučaj - saopćio je tužilac Khalil Madani.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije