GSSUBIH

U Međugorju ozlijeđeni Italijan i Britanka

Objavljeno: 06.10.2019. u 16:32

Za vrijeme transporta Britanke, gorski spašavatelji su obavješteni kako se na istom brdu ozlijedio i italijanski hodočasnik i kako mu je potrebna pomoć. On je zatečen s lomom podlaktice

FOTO: Fena

Pripadnici Saveza gorskih službi spašavanja u BiH (GSSUBIH) spasili su u nedjelju na brdu Križevac u Međugorju dvije ozlijeđene osobe, objavio je GSSUBIH na svojoj internetskoj stranici.

U samo nekoliko desetaka minuta na brdu Križevac ozlijeđene su dvije osobe, britanska državljanka koja je zadobila teške ozlijede glave i kralježnice i italijanski hodočasnik koji je slomio ruku.

Kako se navodi, u akciji spašavanja britanske državljanke koja je ozlijeđena pri padu sudjelovalo je 11 gorskih spašavatelja iz stanica u Čitluku i Ljubuškom.

Za vrijeme transporta Britanke, gorski spašavatelji su obavješteni kako se na istom brdu ozlijedio i italijanski hodočasnik i kako mu je potrebna pomoć. On je zatečen s lomom podlaktice. I njemu je na mjestu događaja pružena prva pomoć te je uz pratnju spašavatelja spušten u podnožje Križevca gdje je zajedno s ozlijeđenom Britankom predat ambulantnom vozilu Malteške ambulante.

 

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije