open-navfaktor-logo
search
OBN TV
U Srcu mafije okuplja se ekipa Doline vukova
Glumačku postavu čine brojna poznata lica iz serija koje ste do sada pratili
10.10.2018. u 15:05
get url
text

Ljubitelji turskih serija sigurno su oduševljeni povratkom likova iz omiljene “Doline vukova“ u novoj seriji na OBN-u “Srce mafije“. Stiže još više zadovoljstva jer se vraćaju i Abdulhej i Šahin aga i to već u trećoj sedmici emitiranja.

Producent Raci Sasmaz je odlučio od svog novog projekta napraviti zaista kopiju “Doline vukova“. Pored sjajne priče o kriminalnom miljeu Turske, s odmakom uvodi likove koje je domaća publika jako dobro upamtila. Glumac Kenan Çoban koji u Dolini igra Abdulheja, pojavit će se već u 11. epizodi kao Fahri, a nekolilko epizoda ranije i Turgay Tanülkü koji igra Şahin agu. Čak ni uloge im nisu toliko različite, pa će užitak onih nostalgičnih biti kompletan. Doduše, Fahri će u seriji "Srce mafije" pokazivati i elemente psihopate. Generalno je u ovoj iznimnoj seriji prikazana cijela plejada vrlo zanimljivih likova koji su međusobno povezani, bilo porodičnim ili poslovnim odnosima.

Glumačku postavu čine brojna poznata lica iz serija koje ste do sada pratili. Sjećate se Afife iz "Sulejmana Veličanstvenog"? Sada ćete imati priliku da je gledate kao Hizirovu majku Hajrije. Deniz Čekir, koja glumi Hizirovu ženu, sasvim sigurno već znate kao Iffet iz najgledanije serije u BiH svih vremena. O Meryem Uzerli ne moramo previše ni pisati, jer Hurem je ostala upamćena za sva vremena na ovim prostorima.

Seriju “Srce mafije“ pratite svakog dana u 18 sati na OBN-u.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.