Obavljeno saslušanje

Ubistvo Slaviše Krunića: Rodoljubu Gajiću predložen pritvor

Objavljeno: 12.05.2019. u 15:26 Autor: B. S.

Njega je saslušao tužilac Posebnog odjeljenja za organizovani i najteže oblike privrednog kriminala RS-a, nakon čega će o pritvoru odlučiti Okružni sud u Banjoj Luci

FOTO: B. S.

Rodoljubu Gajiću, koji se dovodi u vezu sa ubistvom banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, predložen je pritvor.

Njega je saslušao tužilac Posebnog odjeljenja za organizovani i najteže oblike privrednog kriminala RS-a, nakon čega će o pritvoru odlučiti Okružni sud u Banjoj Luci.

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS su prekjučer uhapsili osumnjičenog Gajića, radnika zaštitarske agencije "Sektor Security", zbog krivičnog djela teško ubistvo i pokušaj ubistva.

On se dovodi u vezu sa ubistvom banjalučkog preduzetnika Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlovića, kao i ranjavanje Gorana Ilića, 22. aprila ove godine, u mjestu Glamočani, opština Laktaši.

Gajić je bio zaposlen u Krunićevoj firmi , a prema nezvaničnim informacijama, radio je na obezbjeđenju Krunićeve porodice.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije