open-navfaktor-logo
search
Banja Luka
Uhapšen SNSD-ovac koji je zoljom prijetio Davoru Dragičeviću
Na Facebooku Nikšić je prijetio vođi grupe "Pravda za Davida" Davoru Dragičeviću
18.10.2018. u 17:37
get url
text

Banjalučka policija uhapsila je Aljošu Nikšića (45) iz Banje Luke koji je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa ručnim raketnim bacačem - zoljom.

Iz PU Banja Luka je saopćeno da sprovode istragu u vezi sa objavljenom fotografijom, kao i tekstom koji je pratio objavu, te da će nakon toga protiv njega biti podnesen izvještaj.

Na Facebooku Nikšić je prijetio vođi grupe "Pravda za Davida" Davoru Dragičeviću.

- Ti Davore Dragičeviću, čovječe koji ne žališ svoje dijete kao pravi pravoslavac, tebi se kunem da nećeš biti tu tog famoznog 14. novembra. Mogu samo da vam poručim, vama izdajicama srpskog roda, da u vrlo skoro vrijeme dolazimo na Trg mi, mi najzaslužniji za Republiku Srpsku. I ti si Davore zaslužan, ali si se isto tako i posrao po RS i po svima nama. Ljudima su ginuli i po troje djece, ali nikad nisu psovali R. Srpsku i Pravoslavnu crkvu. Polako uspostavljam vezu sa svim patriotama da dođu na Trg Krajine na određen datum, a sa tim dolaze i naša djeca, majke, sestre, tetke, strine, stričevi, ujaci i da ne nabrajam dalje. Poješćemo nepravdu - naveo je Nikšić u svojoj objavi na Facebooku od 14. oktobra, koju je između ostalih, lajkovao i SNSD-ov Srđan Mazalica.

Nikšić, očito, ima i političke ambicije koje nikako da ostvari, ali zato ga u SNSD koriste za prljave poslove. Koliko je naivan u svom "žrtvovanju" za SNSD, sam je priznao u jednoj od objava:

- Kad sam svojevremeno pitao predsjednika Dodika: "Zašto mi stalno ne dozvoljavate da se kandidujem za poslanika? Narod me voli,pokupio bih dosta glasova za stranku", Dodik mi je odgovorio: "Zato što bi ti u predizbornoj šutnji na guzicu progovorio".

U svojoj galeriji fotografija Nikšić se pohvalio i zajedničkim fotkama sa predsjednikom RS-a i SNSD -a Miloradom Dodikom, premijerkom Željkom Cvijanović, gradonačelnikom Banja Luke Igorom Radojičićem, Srđanom Mazalicom i drugim funkcionerima SNSD-a. Zanimljivo je da je Nikšić prijetio na društvenim mrežama i najavio dolazak na Trg Krajine istovremeno kada i "Istočna alternativa", koja je najavila kontraproteste, a najavu prenijela i Novinska agencija SRNA.

Kako su mu bile malo samo "verbalne" prijetnje, na svom profilu je ponovio i fotografiju objavljenu prije dvije godine, na kojoj s balkona "nišani" ni manje ni viđe - ručnim raketnim bacačem "zolja".

- Ovo je naša zolja, nije SDS izdajnička - naveo je Nikšić na FB.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.