open-navfaktor-logo
search
Stevandićev kadar
Uhapšen vijećnik iz Stanara: Osumnjičen da je pretukao suprugu, svastiku, punca i punicu
Branislav Bjeličić, vijećnik Ujedinjene Srpske u Stanarima, uhapšen je zbog sumnje da je pretukao suprugu, svastiku, punca i punicu.
15.05.2023. u 14:00
get url
text

Ovu informaciju su potvrdili izvori "Nezavisnih novina", a iz Policijske uprave Doboj su, uz navođenje Bjeličićevih inicijala, potvrdili hapšenje.

- Policijski službenici Policijske stanice Stanari, 12. maja, uhapsili su B. B. sa područja općine Stanari, osumnjičenog za nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici - rečeno je za "Nezavisne novine" iz Policijske uprave Doboj.

Istog dana na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju pretreseni su kuća i druge prostorije kao i vozilo koje koristi osumnjičeni.

- O svemu je obaviješteno nadležno Okružno javno tužilaštvo Doboj. Rad po navedenom je u toku - rekli su iz policije.

Informarcije o napadu i fotografije pretučenih majke i sestre na društvenoj mreži Facebook podijelila je Bjeličićeva supruga Mira Marković, sa kojom je trenutno Bjeličić u brakorazvodnoj parnici.

 

Iz Ujedinjene Srpske danas su saopćili da su isključili Bjeličića iz stranke "zbog teže povrede discipline, grubog kršenja Statuta i nulte tolerancije stranke prema počiniocima porodičnog nasilja". 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.