Nestašni Harison

Urnebesna fotka dječaka umrljanog čokoladnim namazom postala hit

Objavljeno: 31.07.2018. u 05:00

Majka je ostavila trogodišnjeg sina da se igra dok osuši kosu, a ono što je vidjela nakon povratka u dnevni boravak bilo je šokantno

Clare Fallon je fenirala kosu 20-ak minuta. Za to vrijeme njen dječak Harrison je uspio da dohvati popularni čokoladni namaz, kojim je uprljao sebe, ali i cijelu sobu.

- Kada sam ga ugledala bila sam jako ljutita i govorila mu kako će se tata jako naljutiti na njega. Šokiralo me kako je to uspio, jer me u sobi nije bilo maksimalno 20 minuta. Odmah sam ga stavila u kadu i tuširala desetak minuta kako bih sve isprala - ispričala je Clare, koja je kasnije morala angažirati i firmu za čišćenje ćilima.

- Ni sada se ne mogu prestati smijati kada vidim fotografiju - dodala je Clare, koja se uspaničila kada je vidjela sina, jer su se upravo uselili u novi dom i brinula se šta će na to reći njen dečko.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije