open-navfaktor-logo
search
Premijer liga BiH
Željo protiv Leotara traži izlaz iz krize, Ivković najavio promjenu formacije
Fudbaleri Željezničara priliku za popravni nakon poraza od Sarajeva (0:2) imaju sutra od 17 sati kada će na Grbavici ugostiti Leotar. 
25.09.2021. u 11:21
get url
text

Plavi su u krizi rezultata, dok Trebinjci na Grbavici dolaze u seriji od dvije pobjede. 

- Dolazi nam ptozivnik koji je uzeo maksimalan broj bodova. Vidim po izjavama da dolaze po pobjedu, da smo u kruzi. Nije kriza igre, nego je kritza rezultata. Fali nam realizacija koji nismo uspjeli postići. Igrači imaju i kvalitetu i karakter da možemo pobijediti - kazao je Ivković, dodavši:

- Možda ćemo promijeniti formaciju, neću otkrivati, ali znam da će i njihov trener znati. Leotar respektujem, ali u ovom trenutku najviše razmišljam o sebi. 

Pisalo se i smjeni trenera Plavih.

- To je normalno. To je fudbalski folklor koji se svugdje u svijetu događa. Sve što radimo radimo na kvalitetan način. Uvijek će se nešto pisati, dobro ili loše - naglasio je Ivković.  

Trenera Plavih pitali smo zašto je Omar Beća "ispao" iz ekipe.

- Dok ja nisam došao Beće nije bilo nigdje. Njegov pad forme bio je evidentan protiv Zrinjskog. Kao i neki drugi koji su pali. Sada se vraća u formu - kazao je Ivković.

{$galerijaFotografija}

Samir Bekrić je optimista pred meč sa Trebinjcima.  

- Svi znamo u kakvoj smo situaciji. Igračima u ovom trenutku treba podrška. Dobro se radi na treninzima. Žao mi je posljednjeg derbija što nismo iskoristili šanse, jer bi otišla u drugom smjeru. Vjerujem da ćemo dati maksimim i da ćemo ostvariti pobjedu - kazao je Bekrić, dodavši:

- Kao najstariji sam rekao da se moramo dići, a uz podršku navijača možemo ostvariti pobjedu. 

Utakmica Željezničar - Leotar igra se sutra od 17 sati uz direktan prijenos na Moja TV.

 

20210925110853_IMG_4659_edit_162517047112700.jpg
1 od 3
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.