JEŽEVI NA GRBAVICI

Željo uputio važno obavještenje navijačima pred duel protiv Čelika

Objavljeno: 04.10.2018. u 11:21

Prilikom ulaska potrebno je da navijači skeniraju bar kod sa ulaznice

Ježevi će sutra biti u funkciji

FOTO: FK ŽELJEZNIČAR

Prodaja ulaznica za susret 13. kola BHT Premijer lige BiH između FK Željezničar i NK Čelik, počinje u petak u 9.30 sati. Željo je uputio važno obavještenje za sve posjetioce sutrašnjeg meča na Grbavici.

- Savremeni sistem ulaza, koji podrazumijeva elektronsku kontrolu ulaznica, bit će prvi put u funkciji na sutrašnjoj utakmici, a radovi će biti okončani danas. Prilikom ulaska potrebno je da navijači skeniraju bar kod sa ulaznice, a ulaz će se nakon toga otvoriti. Od sutrašnje utakmice sa Čelikom na ulaznicama će biti odštampan sektor i ulaz, te se navijači moraju pridržavati tačnog ulaza koji piše na ulaznici. Naprimjer, ulaznica za sjevernu tribinu na kojoj stoji ULAZ 3, moći će biti skenirana samo na ULAZ 3. Vlasnici sezonskih i dječijih ulaznica će moći ući na svaki ulaz.

Foto: FK ŽELJEZNIČAR

Na stadionu će biti otvorena četiri ulaza za Sjever, šest ulaza za Jug, dva ulaza za Istok, te jedan ulaz na Zapad – saopćeno je iz FK Željezničar.

Utakmica se igra u petak u 18 sati.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije