Doajenu sportskog novinarstva u Srbiji Milojku Pantiću koji je žestoki kritičar režima srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića danas je sa svog Twitter profila smrću zaprijetio ratni zločinac i predsjednik SRS Vojislav Šešelj. 

-Ono govno izdajničko Milojko Pantić, j...'o mu pas mater ku......u, kaže da sam nacionalistička hulja.("Danas", 19. oktobra 2019.)Dodaje da imam neke svoje "grobare".Dao mi je dobru ideju.Formiraću bataljon grobara koji će sve izdajnike,poput Milojka Pantića, zakopati duboko, duboko-napisao je Šešelj. 

Uslijedio je veliki broj komentara twitteraša, koji su Šešelju poslali poruke da je zločinac, da se povampirio, da ide se liječiti... 

Povod za današnje prijetnje Šešelj je pronašao u Pantićevom tekstu "Dok Palme njišu grane", objavljenom na danas.rs. 

Između ostalog, Pantić je napisao: 

Ništa se na javnoj i društveno-političkoj sceni Srbije ne događa slučajno i ništa nije od jučer, već su korijeni zla mnogo duboki. Iza svega stoji i sve budno kontroliše "Služba“, kako su kolokvijalnim jezikom krštene sve te komunističke nereformisane organizacije vojne i civilne tzv. Državne bezbjednosti.

U nedostatku društvenih klasa (kapitalističke, radničke i srednje), koje u razvijenim zemljama, preko svojih partija, vode državu i upravljaju društvom, "Služba“ je kao jedina organizovana struktura na društvenoj sceni u trenutku raspada Jugoslavije, preuzela ulogu klase. "Služba“ je zapravo, pod patronatstvom Slobe-Slobode i pokrenula i vodila etno sukobe i pljačkaške ratove širom bivše velike države.

"Služba“ nije klasa koja kao vladajuća društvena snaga ima interes da radi sigurnosti svih, stvori pravnu državu i da društvo i država napreduju i razvijaju se u svemu. "Služba“ kao skup interesne grupe ljudi, ima jedan jedini cilj koji se zove vlast.

Srbiju je u svoje ruke uzela devedesete godine prošlog veka. Najveći politički zločinac u našoj historiji Slobodan Milošević, dao je "Službi“ zadatak da obesmisli višestranački parlament kako bi komunisti zadržali vlast. Tako je spajanjem Saveza komunista i Socijalističkog saveza rođen SPS, a nacionalistička hulja, radikal Vojislav Šešelj postao omiljeni Slobin opozicionar.