Državni parlament

Zvizdić sazvao Kolegij Zastupničkog doma

Objavljeno: 20.09.2019. u 17:36

Na dnevnom redu utvrđivanje preostalih prijedloga za izbor članova stalnih komisija i dogovor o radu 2. sjednice Predstavničkog doma. 

FOTO: Fena

Predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić sazvao je za ponedjeljak, 30. septembar 2019. godine, 2. sjednicu Kolegija Zastupničkog doma PSBiH u proširenom sastavu.

Na dnevnom redu Kolegija je utvrđivanje preostalih prijedloga za izbor članova stalnih komisija Zastupničkog doma PSBiH te dogovor o radu 2. sjednice Zastupničkog doma. 

Zvizdić je jučer, podsjetimo, kritikovao rad Parlamentarne skupštine BiH, navodeći da je zbog nerada zarobljeno više od milijarde eura.

- Nerad Parlamentarne skupštine BiH se negativno odražava na sve građane BiH, na kompletnu teritoriju. U ovom trenutku zbog takve antiustavne blokade je zarobljeno više od milijarde eura, sredstva koja čekaju na svoju konačnu implementaciju - rekao je jučer Zvizdić.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije