PU Banja Luka 

Dvije nezgode s dva pijana vozača: Udario biciklistu, oštećena i dva parkirana auta

FOTO: Arhiv

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka su tokom vikenda uhapsili dva vozača koja su vozili pijani, te učestvovali u saobraćajnim nezgodama, saopćili su jutros iz PU Banja Luka.

Prvo je u Banjoj Luci uhapšen banjalučanin inicijala M. M. jer je upravljajući BMW-om učestvovao u nezgodi koja je "završila" s materijalnom štetom. Njemu je utvrđeno da je imao 2,07 promila alkohola u krvi.

Potom su policijski službenici Policijske stanice Laktaši u mjestu Veliko Blaško uhapsili vozača inicijala M. K. On je, upravljajući automobilom "škoda", učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je jpovrijeđen biciklista, a na dva parkirana auta je nastala materijalna šteta. Kod njega je utvrđeno da je imao 1,55 promila alkohola u krvi.

- Policijska uprava Banja Luka apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju zakonske odredbe, a posebno na vozače motornih vozila da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, jer je vožnja pod utjecajem alkohola opasna, te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju - apelovali su iz policije.

Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Početna Najnovije Najčitanije Pretraga