open-navfaktor-logo
search
Promocija
Gorivo vrhunske kvalitete: Hifa Oil i Total predstavili novi brend ISOMAX
Radi se o novom gorivu vrhunskog kvaliteta kojeg je razvila i patentirala Hifa Oil u saradnji sa francuskim Totalom
12.12.2019. u 14:27
get url
text

Hifa Oil, vodeći privatni distributer nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini, danas je na Konferenciji za medije upriličenoj u sarajevskom Hotelu Hills zvanično predstavila svoj novi brend ISOMAX.

Prema riječima Kenana Ahmetlića, izvršnog direktora i člana Uprave Hifa Oil, gorivo visokog kvaliteta i performansi razvijeno je sa francuskom kompanijom Total, a sigurno će, kako je kazao, veoma brzo postati sinonim za kvalitet u BiH, ali i ostalim zemljama regije.

- Iza brenda ISOMAX ne stoji samo ime, već i višedecenijsko iskustvo i tim mladih ljudi koji pomjeraju granice. Radi se o novom gorivu vrhunskog kvaliteta kojeg je razvila i patentirala Hifa Oil u saradnji sa francuskim Totalom. Čvrsto obećavam da ćemo i dalje nastaviti da opavdavamo vaše ukazano povjerenje. Kao i dosad, ubuduće će nas pokretati težnja ka izvrsnosti i ovom prilikom slobodno mogu da kažem da je izvrsnost postala naš stil poslovanja – kazao je Ahmetlić.

Sumeja Ahmetlić, najmlađa članica tima i direktorica marketinga u Hifa Oil Grupaciji, navela je kako je ISOMAX brend u začetku i da će se širiti u više pravaca.

- Za sada, on u svom asortimanu nudi portfolio proizvoda, od kojih je najvažnije napomenuti i istaknuti aditivirano gorivo, te ulje i maziva za automobile – istaknula je.

{$galerijaFotografija}

Gergely Cseke, menadžer prodaje kompanije Total za Centralnu i Istočnu Evropu, pohvalio je odličnu saradnju sa Hifa Oil, te istakao izuzetne prednosti novog brenda, dodavši kako se nada da će poslovni obim dvije kompanije u budućnosti još više rasti.

Prisutnima su se obratili i Venan Hadžiselimović izvršni direktor Hifa Oil, te Miha Osterman, menadžer prodaje kompanije Total za Balkan. Komferenciji za medije su prisustvovali i akteri nove promotivne kampanje, poznati glumci iz regije, Slavko Sobin iz Hrvatske, Dušan Kovačević iz Crne Gore, Bojan Dimitrijević iz Srbije, i Aleksandar Seksan iz BiH.

ISOMAX predstavlja novu generaciju aditiviranih goriva koje je prilagođeno novim standardima EURO 6 motora. Novi brend je razvijen tako da se njegovom upotrebom postiže idealan omjer snage i potrošnje, te samim tim produžava radni vijek motora čak i u ekstremnim uslovima kao što su velike hladnoće. U okviru brenda ISOMAX na tržište su plasirana i ulja, maziva za automobile, kao i linija auto – kozmetike.

ISOMAX se proizvodi u Francuskoj i bit će distribuiran kako na domaćem tržištu, tako i u zemljama regije. Za Hifa Oil ovo predstavlja veliki iskorak, jer paralelno sa razvojem maloprodaje radimo i na razvoju kvaliteta. Kvalitet i sigurnost po kojoj smo prepoznatljivi u veleprodaji, želimo zadržati i u maloprodaji.

IMG_3632.JPG
1 od 12
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.