open-navfaktor-logo
search
Poželio joj oporavak
Bećirović posjetio nanu Fatu, počastili se tortom sa likom novog člana Predsjedništva BiH
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine dr. Denis Bećirović posjetio je nanu Fatu Orlović i u srdačnom razgovoru zaželio joj brz oporavak.
20.11.2022. u 10:08
get url
text
Fata Orlović, Denis Bećirović, torta
Fata Orlović, Denis Bećirović, torta

Kako je tokom ovog susreta naglasio član Predsjedništva BiH dr. Bećirović, nana Fata Orlović je simbol borbe za pravdu.

- Nana Fata je bosanska heroina. Njena ustrajnost i borba za svoju rodnu grudu mogu nam svima biti za primjer. Nana Fata Orlović uvijek je imala moju podršku, i tako će biti i u budućnosti. U svojoj borbi za pravdu nana Fata je postala simbol borbe za pravedno društvo. Ona je zaslužila podršku svih dobronamjernih ljudi - rekao je član Predsjedništva BiH dr. Denis Bećirović.

Nana Fata Orlović je zahvalila članu Predsjedništva BiH dr. Bećiroviću na ovoj posjeti i na dosadašnjoj podršci u borbi za njena ljudska prava. Kazala je da je on jedan od rijetkih zvaničnika koji joj  redovno dolazi u posjete i pruža ljudsku podršku, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Na fotografijama sa ovog susreta vidljivo je da su se gost i domaćini počastili tortom na kojoj je lik Denisa Bećirovića. Na torti su ispisane i riječi "Dobro nam došao" i "Vaša nana Fata". Nije pojašnjeno ko je pripremio tortu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.