open-navfaktor-logo
search
Ljetovanje
Dodik odabrao firme: Pogledajte gdje se u RS-u mogu koristiti turistički vaučeri
Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske objavilo je spisak ugostiteljskih objekata u kojima se mogu iskoristiti turistički vaučeri koji su namijenjeni građanima ovog entiteta. 
16.06.2020. u 08:12
get url
text

Na spisku su trenutno 23 objekta, ali iz Ministarstva ističu da se spisak svakodnevno ažurira i da se svi podaci mogu naći na njihovom sajtu. Turistički vaučer u iznosu od 100 KM može se iskoristiti od 15. juna do 15. novembra 2020. godine. Rok za podnošenje prijave za vaučer istječe sa danom 10.11.2020. godine.

Pravo prijave za turistički vaučer ima svaki građanin entiteta Republika Srpska, koji je punoljetan, ima prijavljeno mjesto prebivališta u ovom entitetu i rezervisan smještaj kod ugostitelja direktno ili posredstvom turističke agencije koji su upisani u Evidenciju ugostitelja i turističkih agencija koji ispunjavaju uvjete za realizaciju šeme dodjele vaučera, kao i da koristi uslugu smještaja u ugostiteljskom objektu van mjesta prebivališta.

Kada je riječ o agencijama preko kojih građani mogu da iskoriste vaučere na spisku su "Unis tours" (Banja Luka), "Travel 4 fun" (Banja Luka), "Globus travel" (Istočno Sarajevo), "Herc travel Šipovo Čečura" (Trebinje), "Happy travel" (Bijeljina), "Kompanija Boksit" (Milići) i "Prevoz Vuković" (Prijedor).

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.